Boekentip – Ik eet zo graag

Pascale Naessens is een echte inspiratiebron voor iedereen die zowel heel erg lekker als heel erg gezond wil eten. In haar gerechten spelen vooral groenten en kruiden de hoofdrol. Die weet zij zo lekker te bereiden en combineren dat je er geen genoeg van kunt krijgen.

Pascale inspireert als geen ander met haar eenvoudige en aantrekkelijke recepten. Haar boeken zien er altijd prachtig uit, deze ook weer. De titel van dit boek ‘Ik eet zo graag’ zegt al zoveel. Omdat haar gerechten zo lekker zijn, blijf je ervan eten. Omdat het altijd onbewerkt en gezond is, kan dat ook.

In de kookfilosofie van Pascale gaat het om genieten van eten en kunnen uitpakken met mooie lekkere, gezonde gerechten die iedereen verrassen en die bovendien een plezier zijn om klaar te maken, zonder lange ingrediëntenlijsten.

Weinig werk, maximaal resultaat.

In dit boek vind je recepten voor ontbijt, tapas, diner, desserts en ovenschotels. Denk aan gerechten als gebakken aubergine met halloumi, knoflook & noten of lamsrack met rode curry, pompoen en tomaten of spinazie-kaaskoekjes. Zomaar een greep uit de 85 heerlijke recepten uit dit boek.

En er is een speciaal hoofdstuk met gezonde snel-klaar gerechten voor als je eens geen zin hebt om echt te koken maar toch goed voor jezelf wil zorgen. Want ook die momenten kennen we allemaal toch?

Dit sfeervolle boek boordevol heerlijke recepten voor elke gelegenheid is dan ook een perfecte manier om jezelf en anderen te verwennen en je gezondheid een boost te geven. Genieten dus!

Ik eet zo graag

Pascale Naessens
EAN: 9789401479783
€ 25,99 – Ook als e-book verkrijgbaar voor € 14,99
Uitgeverij Lannoo