Over Jilzi

Iedereen wil oud worden, maar niemand wil ouder worden. Want “ouder worden” associëren we met toenemende klachten, nietwaar? Wist je dat we tot op zekere hoogte zelf invloed hebben op de manier waarop we ouder worden? Je voeding, beweegpatroon en mindset zijn van grote invloed op je gezondheid en vitaliteit.

Op zich niets nieuws. Maar waar veel mensen mee worstelen, is hoe je gezonder leven succesvol kan combineren met genieten van het leven. Want wat heeft het voor zin om ouder te worden als je er niet van kan genieten? Jiske Simons, al jaren zelfstandig ondernemer in de medische wereld, richtte om die reden het platform Jilzi op. Een plek waar je handige tips, bruikbare informatie en heerlijke recepten kan vinden waarmee je je leven net even wat gezonder kan inrichten. Zonder dat je je aan strenge diëten of iets dergelijks hoeft te houden. Wij bieden je de ingrediënten waarmee je meer kan (blijven) genieten van het leven. Jij maakt zelf de combinatie die het beste bij jou past. Zo helpen wij jou vol energie en vitaliteit, steeds weer het maximale uit je dag te halen!

Leef!

“Als je verandering wilt, zal je zelf het voortouw moeten nemen.”

Jiske Simons

Doe maar gewoon, dan doe je al gezond genoeg.

Jiske raakte geïnspireerd door de zogenoemde ‘Blue Zones’. Dit zijn vijf gebieden ter wereld waar opvallend veel honderdplussers in goede gezondheid wonen. En wat blijkt nu? De bewoners van deze gebieden volgen geen vreemde diëten, geen extreme sportschema’s en staan ook echt niet de hele dag als een kraanvogel te mediteren. ‘Balans’ is het toverwoord. Jilzi helpt je om deze gezonde balans te vinden, geconcentreerd rondom de pijlers ‘voeding‘, ‘beweging‘ en ‘mindset‘. Gewoon op een normale manier. Want het moet wel leuk blijven.

Iedere dag een stapje gezonder!

We worden gemiddeld genomen steeds ouder. Maar tegelijkertijd komt het zorgsysteem in Nederland steeds meer onder druk te staan. Zijn er straks nog wel voldoende zorgmedewerkers beschikbaar als de vergrijzing toe blijft nemen? En kunnen we wel écht genieten van onze welverdiende oude dag als kwaaltjes om de hoek komen kijken? Onze leefstijl bepaalt voor een groot deel hoe we ouder worden. En wij kiezen voor vitaliteit, zodat we kunnen blijven genieten van alles wat we willen blijven doen. 

Wij verwachten niet dat je een healthfreak wordt. Sterker nog… doe jezelf een lol en wordt dat vooral niet. Maar hé kom op; een stapje gezonder leven kunnen we allemaal toch? Kies iedere dag nét even voor (één van) die gezondere optie(s) en geniet meer van het leven. Nu en later. Zo is het leuker oud(er) worden.

gezond leven gezin jilzi

Volg Jilzi en laat je ook inspireren!

We posten regelmatig nieuwe berichten op de website, op onze social media kanalen en via de nieuwsbrief. Wil je als eerste op de hoogte zijn als er weer een heerlijk recept klaar staat of een handige tip wordt gepubliceerd? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons op Facebook, Instagram of Pinterest.

       

x

Op de hoogte blijven?

Volg nu onze social media

           of meld je aan voor de nieuwsbrief.