Boekentip – De zon, de zee en de sterren

Iulia Bochis is een Roemeense kunstenares die prachtige tekeningen maakt. In het boek De zon, de zee en de sterren combineert ze oude wijsheden met haar prachtige en tot nadenken stemmende illustraties.

Door middel van gedichten en inspirerende citaten van over de hele wereld, vertelt Iulia het verhaal van persoonlijke groei, genezing en liefde, gebaseerd op de woorden van grote filosofen, romanschrijvers en dichters.

Hoewel mensen in vele opzichten van elkaar verschillen, heeft ook iedereen veel gemeen met elkaar.

Tijdens onze reis door het leven doen we allemaal betekenisvolle ervaringen op, zoals verandering, eenzaamheid, liefde en geluk. In dit boek worden deze ervaringen heel treffend gesymboliseerd door de seizoenen herfst, winter, lente en zomer.

Dit boek laat je op een hele mooie manier zien dat de wereld een magische plek is. Overdag zingen de vogels hun lied en reist de zon langs de hemel, alles verlichtend. In de diepe duisternis schijnen de maan en de sterren op ons neer en klotsen de golven eindeloos langs de stranden.

Dit boek herinnert je eraan dat er in alles schoonheid te vinden is, als je het maar wil zien.

Wat Iulia Bochis wil vertellen is dat je, zelfs tijdens de donkerste uren, nooit alleen bent: “Wanneer je je alleen of in de steek gelaten voelt, besef je misschien in een moment van stilte dat de oneindige sterren, de rusteloze zee en de geduldige maan allemaal met je meereizen.”

Een mooie troostrijke gedachte op een hele bijzondere en liefdevolle manier weergegeven in dit prachtige boek.

De zon, de zee en de sterren

Auteur: Iulia Bochis
EAN: 9789464041941
Prijs: € 18,99