Boekentip – Leven met wind mee

Een van de geheimen van een lang, gelukkig en gezond leven, is leven zonder stress en drama. Dat is best een uitdaging in onze westerse maatschappij waar de druk vaak hoog is en over het algemeen veel gebeurt. Toch is het mogelijk om, ondanks alles, meer rust in jezelf te vinden. Dit boek helpt je daar op een hele laagdrempelige manier bij.

Auteur Jelle Hermus vertelt in ‘Leven met wind mee’ hoe je moeiteloos minder drama kunt ervaren en meer rust in jezelf kunt vinden.

‘Dramaloosheid’ noemt Jelle Hermus het: een leuk en moeiteloos leven met minder tegenwind en veel minder ellende.

In ‘Leven met wind mee’ laat hij zien hoe je de kwaliteit van je leven drastisch verbetert met één simpele gewoonte die alles verandert. Leer over gedachten die als scheten zijn, over meditatie en de kracht van innerlijke rust en laat je meenemen op reis naar een simpeler leven vol kalmte, compassie en plezier. Het leven hoeft niet zo moeilijk te zijn, het is zo moeilijk als je het zelf maakt. Zelfs als er dingen gebeuren die veel impact hebben, heb je zelf invloed op de manier waarop je daarmee omgaat.

Beste Spirituele Boek

Zodra je leert om je eigen drama te verminderen, zul je veel meer geluksmomenten in je leven ervaren. Jelle Hermus is oprichter van het succesvolle platform soChicken.nl, waar jaarlijks meer dan 9 miljoen mensen broeden op een leuker leven. Het is zijn missie om onze samenleving liefdevoller te maken. Zijn eerste boek, Steeds leuker, werd verkozen tot het Beste Spirituele Boek 2018.

Wat vooral aanspreekt bij de methode van Jelle is de luchtigheid en humor waarmee hij zijn boodschap overbrengt. In hele begrijpelijke taal, met veel concrete voorbeelden en handvaten, laat hij je zien hoe je zelf heel makkelijk aan de slag kunt om je leven (nog) leuker en ongecompliceerder te maken. Dat is heel waardevol.

Leven met wind mee

Auteur: Jelle Hermus
EAN: 9789021572659
Prijs: € 20,99 (Luisterboek 20,00, E-book € 11,99)